www.deltagumi.hu
Cégünk 2002-ben alakult. Profilunk a gumiabroncs kereskedelem. 2008-tól a MOM Parkban szolgáltatásunkat motorgumi kereskedelemmel és szervizzel bővítettük.

Vevőink igényeihez alkalmazkodva a legnagyobb márkák csúcstermékeit részesítjük előnyben, de a forgalmazott motorgumiabroncsaink palettáján a gazdaságosabb termékek is megtalálhatók. Minden márkából széles méret, ill. típusválasztékkal rendelkezünk, így minden vásárlónk megtalálja a számára kedvező árfekvésű, megfelelő méretű motorabroncsot.

Motorgumi minden téren…

Teljeskörű szolgáltatás…
motorgumi eladás, szerelés, centrírozás, javítás…

Új motorgumi…
motorgumiabroncsok nagy választékban, egyedi megrendelésre is, a motorabroncsok forgalmazóinak teljes palettáját kihasználva. Választékunkban szerepel: Michelin, Bridgestone, Continental, Dunlop, Pirelli, Metzeler, Vredestein, Mitas stb.

Minden típusra…
biztosítunk motorkereket a motorok számos fajtájára: Robogó, Enduro,  Cross, Supermoto, Túra, Sport, Chopper és Quad….

A motorgumi szerelést és javítást tapasztalt szakembereink gyorsan és megbízhatóan végzik el. A felhasznált anyagok kimagasló minősége és a csúcstechnológiás gépek alkalmazása ugyancsak az ügyfeleink biztonságát és utazási kényelmét, illetve a motorgumiabroncsok hosszú élettartamát szolgálják.

A motorgumiabroncsokkal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fordulhatnak bizalommal a szakembereinkhez, akik a hét minden napján rendelkezésükre állnak.

Reméljük, hogy Önt is mielőbb üdvözölhetjük a törzsvásárlóink körében.